de Cuba

Søndag aften i Palanga, jeg havde planlagt at besøge en af mine favorit restauranter, for at indtage aftensmaden der. Jeg skulle have deres lækre burger. Desværre var der rigtig mange i byen denne aften, så det endte med, at jeg måtte gå forgæves. Jeg endte i stedet på restauranten de Cuba.

Menukortet på denne restaurant er virkelig bredt, de har et stort udvalg, men da jeg var indstillet på en burger var valget let. Til denne burger bestilte jeg en stor fadøl. Jeg skulle herefter gøre to tilvalg: lokalt øl eller ej, mørkt eller lyst øl. Valget blev mørkt lokalt øl. Det var i øvrigt et godt valg, den var rigtig god. Tilbehøret til burgeren stod til French fries, så det var givet på forhånd.

Jeg spiste burgeren og de fleste fritter, burgeren er jeg faktisk helt sikker på, jeg kunne have lavet bedre selv, det samme gælder vel egentlig med fritterne. Jeg blev enig med mig selv om, at min skuffelse nok skyldtes at jeg havde set frem til en super burger, på et af mine yndlingssteder, men endte på en helt ordinær restaurant, hvor burgermenuen måske ikke er spidskompetencen. Til gengæld var deres øl rigtig godt.

Jeg skyndte mig at betale, det blev under 100 kr, så man kan dårlig føles sig snydt. På spørgsmålet om jeg vil anbefale dette sted, vil jeg nok sige, at der findes bedre steder i Palanga til at sørge for aftensmaden, og dem vil jeg besøge i denne uge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s