Det lakker mod enden

Det er så småt ved at være tid til at få styr på sagerne, jeg skal allerede forlade Nis i morgen efter sidste runde. Leje af bil er doblet op, så med lidt ukendte skatter og gebyrer vil det nu koste 1000 kr at køre selv, eller ti mere end det koster med bussen. Jeg vil prøve at få en busbillet i morgen i stedet.

Kufferten er så godt som pakket, tøj lagt frem til i morgen, således jeg blot skal tænke på bad, mad og skak i morgen tidlig. Jeg har afregnet minibar og restaurantregninger tilskrevet værelset, således jeg blot skal tjekke ud i morgen og drage videre til Beograd.

I aften skal Zoran, David og jeg ud sammen og sige farvel til Nis, eller  збогом, som man siger på disse kanter. Jeg håber for mit vedkommende at udskifte farvel med et på gensyn. Jeg vil gerne tilbage, og jeg har et åbentstående tilbud om at låne Zorans ferie residens, så hvem ved?

Dagens modstander kommer fra Frankrig, smykker sig med titlen AIM, som står for Arena International Master. Ikke en titel jeg kender, men det er en titel som man opnår ved at spille online. Jeg kender hverken ham eller hans titel og det eneste jeg ved om ham er at han er han er seedet tre pladser under mig, så på papiret er jeg for første gang favorit 🙂

Jeg har ikke lyst til at forlade Serbien, men glæder mig nu alligeveltil et gensyn med Litauen

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s