Palanga

Klokken 04:45 ringede mit ondskabsfulde vækkeur. I bad, børste tænder, påklædning og et par kopper kaffe, så var jeg klar til afhentning fra hotellet i Beograd. Jeg var træt, fordi jeg havde problemer med at falde i søvn og sov meget lidt og meget dårligt. Omkring 05:30 stod jeg i den lange kø i Beograd Nikola Tesla Lufthavn. Selv på dette tidspunkt virkede den hektisk, så jeg var glad for jeg jeg var i god tid.

I flyet fik jeg plads ved siden af en vældig sød dame, som rejste med sin søn, de skulle hjem til Espergærde, så de udgjorde mit hyggelige og behagelige selskab på vejen til Kastrup. Her skulle jeg tilbringe tre timer inden kursen blev sat mod Palanga. Da jeg savner min kæreste, tænkte jeg at det kunne være en god idé at ringe og tale med hende, så det gjorde jeg. Rart at høre om “hverdagen”, når man selv er på farten. Bagefter ringede jeg til min far, for at opdatere ham på min færden.

Denne gang blev flyet også forsinket, fordi piloten kom fra et andet fly, som var landet forsinket i Kastrup, men det endte med at vi kom til Palanga. Før afgang lovede piloten dejligt vejr , men det ændrede han da vi landede. Vejrguderne i Palanga kan vist ikke lide mig. Sidste år jeg var her blev det regn og det ser også gråt ud nu.

Jeg bor samme sted som sidste år, et ældre ægtepar driver dette udlejningssted, og så ud til at genkende mig. De havde sågar reserveret samme værelse/lejlighed som sidste år, så det er bare perfekt. Forbi et supermarked og hente noget K A F F E så det skal nok blive et dejligt ophold.

I aften er det afslapning nothing else

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s