Tre på stribe

Efter dagens tidligere lidelser, var det en godt brugt Hr. Madsen, som som satte sig til bordet. En ældre russisk herre, som jeg bemærkede i første runde, hvor han spillede åbningen lynhurtigt og senere viste sig at have teknikken i orden. Jeg havde håbet på en som, om muligt var endnu mere klatøjet end mig selv, så i stedet for at fylde mig med selv medlidenhed, ville jeg prøve at spille så kedelig skak, så han fik medlidenhed med sig selv over at skulle spille mod mig.

Efter lidt mere end en time gav min taktik pote. I en stilling som må karakteriseres, som mere totalt lige, foreslå den russiske herre, at vi indstillede fighten. Det er normalt ikke min stil, men lige på denne dag var det hvad jeg havde brug for. Min modstander fra det lange parti, sendte mig et smil og så ud som om han gerne ville holde tidligt fri også.

I går var jeg nede i restauranten for at bestille, ganske almindelig (filter)kaffe på en termokande. Det tog personalet en del tid at forstå, hvad jeg gerne ville have og endnu længere tid at få det lavet. Heldigvis blev det leveret på værelset.

I dag var jeg så snedig at jeg bestilte det samme , og forklarede at når jeg havde spist, så ville jeg gerne have det med op på mit værelse. Det betød så ikke at de havde det klart da jeg havde spist, og igen tilbød de flinke mennesker at komme forbi med det.

Da det nu fungerede som en slags dessert, så bad jeg dem lige tage et stykke Cheesecake med, så det gjorde de 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s